Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Κρήτη: «Ξέρω ότι δεν αυτοκτόνησε» λέει η αδερφή της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε στο κενό από γέφυρα και σκοτώθηκε

Κρήτη: «Ξέρω ότι δεν αυτοκτόνησε» λέει η αδερφή της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε στο κενό από γέφυρα και σκοτώθηκε
ΦΩΤΟ από creta24.gr

Η 17χρονη Νικολέτα σκοτώθηκε όταν βρέθηκε στο κενό από γέφυρα στην Κρήτη. Η αδερφή της μιλάει με τρεμάμενη φωνή και αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας…

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη, οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν συντετριμμένοι και περιμένουν απαντήσεις για την τραγωδία. Η αδερφή της μαθήτριας που σκοτώθηκε, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου έπεσε στο κενό από γέφυρα, υποστηρίζει πως το θύμα δεν είχε λόγους να βάλει τέλος στη ζωή της. Όπως λέει ήταν ένας άνθρωπος που έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή. Οι Πανελλήνιες μπορεί να πλησίαζαν, αλλά η Νικολέτα γνώριζε όπως λέει, πως ακόμα και σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να πετύχει τους βαθμούς που ήθελε, θα πήγαινε να σπουδάσει στο εξωτερικό.

Σε δηλώσεις της στην τηλεόραση Creta, η μεγαλύτερη αδερφή της αδικοχαμένης Νικολέτας ξέσπασε, αδυνατώντας να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αδερφή της. «Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;», δήλωσε.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» είπε και συνέχισε.

«Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο την ώρα του τραγικού περιστατικού και ενδεχομένως είδαν όσα διαδραματίστηκαν να καλέσουν στην αστυνομία για να δώσουν περισσότερα στοιχεία.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι τουρίστριες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Αυτό που εξετάζει η Αστυνομία είναι αν συνέβη κάτι στο σχολείο που επηρέασε και αναστάτωσε τη μαθήτρια. Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου της 17χρονης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις