Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της – Υπέκυψε σε νοσοκομείο μετά από μάχη 2 μηνών

Κρήτη: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον σύντροφό της – Υπέκυψε σε νοσοκομείο μετά από μάχη 2 μηνών

To αιματηρό επεισόδιο έμελλε τελικά να σταθεί μοιραίο για τη ζωή του. Η 40χρονη παραμένει στη φυλακή μετά τις μαχαιριές στον σύντρφό της, στην Κρήτη

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 50χρονο στην Κρήτη, που είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό από τη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο σπίτι που έμεναν. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, με τους γιατρούς να δίνουν άνιση μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Η 40χρονη που φέρεται να έχει ομολογήσει τα όσα έκανε, βρίσκεται από τότε στη φυλακή και πλέον αναμένεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ο 50χρονος άνδρας, τον οποίο είχε χτυπήσει με ένα μαχαίρι στο λαιμό, η σύντροφος του, τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, o άτυχος άνδρας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην ΩΡΛ Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται, πως η 40χρονη τον Νοέμβριο οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας, όπου μετά την απολογία της πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Όλα συνέβησαν όταν όπως κατήγγειλε ο 50χρονος σε χωριό του δήμου Φαιστού, η 40χρονη σύντροφός του, από τη Βουλγαρία, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μαχαίρι στο λαιμό.

Η δράστιδα συνελήφθη ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας, τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όλες αυτές τις μέρες.

Πηγή: creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις