Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας σε δύο τροχαία – Η άσφαλτος βάφτηκε ξανά με αίμα!

Κρήτη: Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας σε δύο τροχαία – Η άσφαλτος βάφτηκε ξανά με αίμα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα τροχαία στην Κρήτη. Αυξάνεται συνεχώς η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου…

Συναγερμό έχει σημάνει στις αρχές στην Κρήτη, ένα σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος του Γιόφυρου.  Σύμφωνα με πληροφορίες ένας τραυματίας εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο δρόμο και πιθανότατα έπεσε θύμα παράσυρσης.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έχει τραυματιστεί σοβαρά με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Υπέκυψε τουρίστρια μετά από τροχαίο

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή της μία 30χρονη τουρίστρια μετά το χθεσινό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Σπηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα – που έχει καταγωγή από την Ρωσία – άφησε την τελευταία της πνοή στο ΠΑΓΝΗ τα ξημερώματα.

«Η 30χρονη πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 9.30 το βράδυ και έφερε βαρύτατα τραύματα με τους γιατρούς να κρίνουν την άμεση εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, στις 2.30 τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά της», επεσήμανε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη

Όλα συνέβησαν χθες στις 16.20 το απόγευμα όταν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στον επαρχικό δρόμο Ρεθύμνου – Σπηλίου στο ύψος της διασταύρωσης Καρέ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Μάλιστα, οι τρεις γυναίκες επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που έσπευσε με δύο οχήματα και πέντε άνδρες.

Την ίδια ώρα, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο που παρέλαβαν τις τρεις γυναίκες και τις μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία εκ των επιβατών, η 30χρονη Ρωσίδα ήταν σε σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις