Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κρήτη: Μήνυση από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου σε βάρος πελάτισσας για συκοφαντική δυσφήμιση

Κρήτη: Μήνυση από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου σε βάρος πελάτισσας για συκοφαντική δυσφήμιση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θέμα συζήτησης σε χωριό στην Κρήτη, το βίντεο που ανέβασε δυσαρεστημένη πελάτισσα και η αντίδραση της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου. Οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές στα δικαστήρια…

Η πελάτισσα έγινε έξω φρενών όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα αλλά δεν έμεινε στα παράπονα που έκανε μέσα στο κομμωτήριο στην Κρήτη. Ανέβασε βίντεο στο TikTok και «στόλισε» την ιδιοκτήτρια. Το όλο θέμα άρχισε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων με το σχετικό βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες. Η υπεύθυνη του καταστήματος έμαθε τα όσα συνέβαιναν και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση με μήνυση. Οι δύο γυναίκες αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, αν μέχρι τότε δεν βρεθεί η χρυσή τομή για να υπάρξει συμβιβασμός.

Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν κομμώτρια και πελάτισσα, γιατί η δυσαρεστημένη πελάτισσα δεν εξέφρασε στην κομμώτρια τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα… επι κεφαλής, αλλά προτίμησε να ανεβάσει σχετικό βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο, ούτε λίγο ούτε πολύ, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε υπηρεσίες σε κομμωτήριο σε χωριό του Δήμου Ηρακλείου, εκφράζει εντονότατα παράπονα για το πώς εξελίχθηκε η κόμμωση και τα μαλλιά της, με το βίντεο να γίνεται viral.

Το θέμα, στην μικρή κοινωνία του χωριού, έχει ήδη πάρει διαστάσεις και η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της συγκεκριμένης γυναίκας για το διασυρμό της πρώτης μέσω του TikTok.

Την προανάκριση διενεργεί το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και λαμβάνονται καταθέσεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις