Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Μητέρα και γιαγιά έκαναν άνω – κάτω πτήση για Ηράκλειο και το αδιανόητο μετά την προσγείωση

Κρήτη: Μητέρα και γιαγιά έκαναν άνω – κάτω πτήση για Ηράκλειο και το αδιανόητο μετά την προσγείωση

Η πτήση ήταν γεμάτη από στιγμές αναστάτωσης. Πρωταγωνίστριες στο αεροπλάνο ήταν δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, που δεν σταμάτησαν να προκαλούν μέχρι την προσγείωση στο Ηράκλειο

Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο. Δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, επιβιβάστηκαν μεθυσμένες και δεν σταμάτησαν να δημιουργούν προβλήματα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, ενώ έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν επιβάτη. Μετά την προσγείωση ξέφυγαν ακόμα περισσότερο. Η 24χρονη στη θέα  αστυνομικών πήρε το μωρό της αγκαλιά και άρχισε να τρέχει στον διάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο με «πρωταγωνίστριες» δύο γυναίκες που μέθυσαν και δημιούργησαν προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα (12-10-2023) στην πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο όπου μεταξύ των επιβατών ήταν μία 55χρονη Ιρλανδή μαζί με την 24χρονη κόρη της η οποία είχε και ένα μωρό στην αγκαλιά της.

Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, προκάλεσαν μια σειρά από προβλήματα ενώ κάποια στιγμή η μία χτύπησε και επιβάτη.

Ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την κατάσταση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» και οι δύο γυναίκες με το μωρό αποβιβάστηκαν, η 24χρονη στη θέα των αστυνομικών πήρε το μωρό της και έτρεχε στον αεροδιάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε!

Τελικά, σύμφωνα με το cretapost.gr και οι δύο συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώληση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις