Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Ο αναπνευστήρας δεν έσωσε την 8χρονη που πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου – Η επιθυμία των γονιών της!

Κρήτη: Ο αναπνευστήρας δεν έσωσε την 8χρονη που πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου – Η επιθυμία των γονιών της!

Το 8χρονο αγγελούδι επέπλεε μπρούμυτα στο υδατοπάρκο που λειτουργεί στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, φορώντας έναν παιδικό αναπνευστήρα. Όταν την είδαν ήταν ήδη αργά…

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 8χρονου κοριτσιού από το Ισραήλ, που ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή της Χερσονήσου.

Η ιατροδικαστική έκθεση από το ΠΑΓΝΗ συντάχθηκε χωρίς πάντως να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, καθώς δεν το επιθυμούσε η οικογένεια του παιδιού.

Ωστόσο όλα τα ευρήματα συνηγορούν στον πνιγμό ως αίτιο θανάτου.

Το ο παιδί επέπλεε μπρούμυτα στο υδατοπάρκο που λειτουργεί στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, φορώντας έναν παιδικό αναπνευστήρα.

Η προανάκριση γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι η 8χρονη έχασε τη ζωή της προχθές το απόγευμα (31-07-2019), σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες.

Η μικρή ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, το κοριτσάκι που έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά του, δεν επανήλθε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις