Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Παραδόθηκαν πατέρας και γιοι για την μαφιόζικη ενέδρα με πυροβολισμούς σε κτηνοτρόφο

Κρήτη: Παραδόθηκαν πατέρας και γιοι για την μαφιόζικη ενέδρα με πυροβολισμούς σε κτηνοτρόφο

Δύο αδέρφια ηλικίας 26 και 31 ετών σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραδόθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα Λασιθίου, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε παραδοθεί στην αστυνομία και ο πατέρας τους.

Οι δυο γιοι και ο πατέρας είχαν στήσει ενέδρα σε έναν 75χρονο σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Καρύδι Μιραμπέλου. Όπως έγινε γνωστό ο 75χρονος πριν λίγες ημέρες κινούνταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε περιοχή κοντά στο χωριό Καρύδι.

Κατευθυνόταν προς το ποιμνιοστάσιό του. Από τα δέντρα που υπήρχαν σε μία στροφή πετάχτηκαν μπροστά του τα δύο αδέρφια ηλικίας 31 και 26 ετών και ο πατέρας τους. Σύμφωνα με το creta24.gr, το άτομο που πυροβόλησε ήταν ο μικρότερος γιος.

Τα σκάγια καρφώθηκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αλλά ο 75χρονος οδηγός πρόλαβε και ανέπτυξε ταχύτητα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Κατά πληροφορίες, τα δύο αδέρφια έφυγαν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας τους.

Ο 75χρονος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, αναγνώρισε τους δράστες, όπως είπε και φέρεται να δήλωσε ότι ο λόγος του επεισοδίου που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, ήταν οι κτηματικές διαφορές, καθώς τα χωράφια τους γειτνιάζουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις