Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Πειρασμός εντός και εκτός γηπέδων – Αυτή είναι η πιο ”καυτή” διαιτητής της χώρας [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Η πιο… καυτή διαιτητής της χώρας είναι Κρητικιά και παρά την άψογη εξωτερική της εμφάνιση, ασκεί τα καθήκοντά της με προσήλωση. Ο λόγος για τη Σοφία Γρύλλου από το Ηράκλειο…

Τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της και βάζει “φωτιές” μόλις εμφανίζεται στο γήπεδο. Η πιο… καυτή διαιτητής της χώρας είναι Κρητικιά και παρά την άψογη εξωτερική της εμφάνιση, ασκεί τα καθήκοντά της με προσήλωση. Ο λόγος για τη Σοφία Γρύλλου από το Ηράκλειο, μια 29χρονη κοπέλα που άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο το 2000 όταν ήταν τερματοφύλακας στην γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη μέχρι το 2005. Είχε κληθεί στην Εθνική Νεανίδων, και στην Εθνική Ολυμπιακή ομάδα του 2004, αλλά το 2005 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Η Σοφία, μπορεί να είναι απόφοιτη επαγγελματικού λυκείου με ειδικότητα διαιτολόγος-διατροφολόγος, δεν παράτησε όμως το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να γίνει διαιτητής. Τελείωσε την σχολή διαιτησίας το 2010 και από τότε παίρνει τη σφυρίχτρα της και απονέμει δικαιοσύνη στους αγωνιστικούς χώρους κυρίως σε αγώνες του ΕΠΣ Ηρακλείου.

Διαμαρτυρία από φιλάθλους ομάδας

Παράσταση διαμαρτυρίας στην αίθουσα που συνεδρίαζε χθες το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, πραγματοποίησαν οργανωμένοι φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΧ, ζήτησαν να ενημερωθούν για τους λόγους που δεν παραχωρείται το δημοτικό γήπεδο Περβολίων στην ομάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ζήτησαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Κουκλάκη, να εξασφαλίσει την παρουσία της ομάδας στα Περβόλια, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Το δημοτικό γήπεδο Περβολίων είναι η έδρα του Πλατανιά που αγωνίζεται στην Σούπερ –Λήγκ. Την χρήση του ίδιου γηπέδου έχουν ζητήσει οι ομάδες των Χανίων και του Κισαμικού, που αγωνίζονται στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, η προοπτική χρήσης του από τρεις ομάδες, έχει δημιουργήσει προβληματισμό για ενδεχόμενη φθορά του χλοοτάπητα. Ως εναλλακτικές λύσεις για τις δύο ομάδες της Β Εθνικής, προτάσσονται το γήπεδο Μάλεμε καθώς και το γήπεδο Γάλλου στο Ρέθυμνο, τα οποία ωστόσο δεν διαθέτουν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε