Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Πέντε βαρυποινίτες απέδρασαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Κρήτη: Πέντε βαρυποινίτες απέδρασαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων
Πηγή φωτογραφίας: zarpanews.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη, μετά την απόδραση πέντε ποινικών κρατούμενων. Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων βρίσκονταν προσωρινά καθώς το Σαββατοκύριακο οι φυλακές της Αγυιάς δεν δέχονται κρατούμενους από μεταγωγές.

Η απόδραση των πέντε ποινικών κρατούμενων, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (06.02.2022) από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Οι πέντε ποινικοί κρατούμενοι είχαν έρθει στην Κρήτη με μεταγωγή από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου για να μεταφερθούν στο κατάστημα κράτησης της Αγυιάς για να εκτίσουν την ποινή τους.

Οι τέσσερις από τους πέντε κρατούμενους που απέδρασαν, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής και ο πέμπτος είναι πακιστανικής καταγωγής. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι και οι πέντε κρατούμενοι αναμενόταν να μεταφερθούν στις φυλακές της Αγυιάς το πρωί της Δευτέρας.

Τοπικά ΜΜΕ επίσης αναφέρουν ότι πρόκειται για βαρυποινίτες, καθώς κατηγορούνται για ληστείες, ανθρωποκτονίες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών έχει καταδικαστεί σε τρις ισόβια για 3 ανθρωποκτονίες.

Τα στοιχεία των κρατούμενων, σύμφωνα με το flashnews.gr, θα δοθούν στα σημεία εξόδου από το νησί, λιμάνια, αεροδρόμια ώστε οι δραπέτες να μην μπορέσουν να διαφύγουν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από zarpanews.gr και flashnews.gr

Πηγή φωτογραφιών: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις