Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Πένθος για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων – O σπαραγμός του καλλιτέχνη με 17 λέξεις [pics, vid]

Κρήτη: Πένθος για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων – O σπαραγμός του καλλιτέχνη με 17 λέξεις [pics, vid]

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του. Με 17 λέξεις περιγράφει τα συναισθήματά του…

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός και καταξιωμένος Κρητικός καλλιτέχνης Λουδοβίκος των Ανωγείων, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.

Ο ίδιος αδυνατώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή  θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας λίγα αλλά γεμάτα θλίψη λόγια.

«Μάνα μου υπερήφανη και ντροπαλή μου Μάνα. Δεν το πιστεύω πως χτυπά για σένα η καμπάνα. Πάει…»

Μέσα από την εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV , τα περασμένα Χριστούγεννα,  η Βούλα Νεονάκη στην διάρκεια ρεπορτάζ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη μαμά του Λουδοβίκου σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Ο ίδιος μιλάει για τον πιο γοητευτικό ήχο της μάνας του φορώντας το δαχτυλίδι της,  κάθε πρωί που σηκωνόταν και για τα τριαντάφυλλα που της πήγαινε για να τα στολίσει.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη και την παρουσία της μητέρας του Λουδοβίκου στα 5.30 αλλά και όσα αναφέρει ο Λουδοβίκος στα 17.53. του ρεπορτάζ.

https://vimeo.com/249064683

Πηγή: cretapost.gr, neakariti,gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις