Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο – Κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία – Το βίντεο ντοκουμέντο!

Κρήτη: Περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο – Κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία – Το βίντεο ντοκουμέντο!

Θύελλα στο Ηράκλειο από το βίντεο που δείχνει τα πάντα. Οι δράστες κατεβάζουν την ελληνική σημαία και μπαίνουν σε ένα όχημα που τους περιμένει…

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (05-11-2018) σε περιοχή του νομού Ηρακλείου. Δύο παιδιά, που σύμφωνα με το cretapost, είναι αλβανικής καταγωγής, κατεβάζουν και κλέβουν την ελληνική σημαία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο πρωταγωνιστές, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό και κατεβάζουν την ελληνική σημαία. Στη συνέχεια επιβιβάζονται σε μία άσπρη κλούβα που τους περιμένει και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Δαφνές στο Ηράκλειο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες, εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με Ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.

Στο βίντεο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος. Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες.

Παραμένει μυστήριο το ποιος τράβηξε το επίμαχο βίντεο. Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν πως επρόκειτο για ανυποψίαστο πολίτη που έτυχε να βρεθεί στο σημείο.

Ο εντοπισμός των δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ωρών καθώς η ταυτότητα τους είναι γνωστή.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το Ηράκλειο

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις