Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Πέθανε αναπάντεχα στα 50 του χρόνια ο μουσικός Γιώργος Σταυρακάκης

Κρήτη: Πέθανε αναπάντεχα στα 50 του χρόνια ο μουσικός Γιώργος Σταυρακάκης

O Γιώργος Σταυρακάκης άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι που έμενε στην Κρήτη. Ο μουσικός εντοπίστηκε νεκρός από την μητέρα του, που τον αναζητούσε…

Θλίψη επικρατεί στον πολιτιστικό χώρο της Κρήτης εξαιτίας του θανάτου του 50χρονου Γιώργου Σταυρακάκη. Ο αγαπητός σε όλους «Πάκο» εντοπίστηκε νεκρός χθες στο σπίτι του (02-01-2023) από τη μητέρα του που τον αναζητούσε.

Ο 50χρονος μουσικός ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ενώ συμμετείχε στο συγκρότημα «Χαΐνηδες» κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του, οι «Χαΐνηδες» με ανάρτησή τους στο Facebook αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους φίλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή Πάκο, όπως τον έλεγαν οι φίλοι. Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού.

Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος ‘Χαΐνηδες’, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία. Καλό ταξίδι σύντροφε!»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις