Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κρήτη: Πήγε επίσκεψη και μαχαίρωσε τον φίλο του με κουζινομάχαιρο στα καλά καθούμενα

Κρήτη: Πήγε επίσκεψη και μαχαίρωσε τον φίλο του με κουζινομάχαιρο στα καλά καθούμενα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο, τραυματισμένος ο άντρας που δέχτηκε επίθεση στο σπίτι που έμενε στην Κρήτη. Ο δράστης τον μαχαίρωσε και το έβαλε στα πόδια…

Σκηνές πανικού σε διαμέρισμα στο Λασίθι στην Κρήτη, με τον ιδιοκτήτη να δέχεται απροειδοποίητα επίθεση με κουζινομάχαιρο από φίλο, που τον είχε επισκεφθεί. Ο δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα τον μαχαίρωσε και τον τραυμάτισε. Αμέσως μετά πέταξε το μαχαίρι και άρχισε να τρέχει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν αργότερα να τον εντοπίσουν και να τον οδηγήσουν σε τμήμα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ (22-04-2024) όταν ο 42χρονος άνδρας – ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα – πήγε για επίσκεψη στον σπίτι του 35χρονου φίλου του σε χωριό του Αγίου Νικολάου.

Κάποια στιγμή, χωρίς κανέναν λόγο, ο 42χρονος πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να του επιτίθεται και να τον μαχαιρώνει σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι και έφυγε από το σπίτι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 35χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει διάφορα τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι, τον αυχένα και το πρόσωπο και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στην Χειρουργική Κλινική. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο ενώ βρήκαν και το μαχαίρι.

Πλέον γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο δράστης ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ή αν την είχε διακόψει με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνος. Επιπλέον το θύμα αναμένεται να δώσει κατάθεση, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν στο νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις