Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Ψέκασαν και λήστεψαν γυναίκα – Σκηνές τρόμου μέσα στο ίδιο της το σπίτι [vid]

Κρήτη: Ψέκασαν και λήστεψαν γυναίκα – Σκηνές τρόμου μέσα στο ίδιο της το σπίτι [vid]

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα της κουζίνας. Άφησαν αναίσθητη την άτυχη γυναίκα και διέλυσαν το διαμέρισμα…

Τον απόλυτο εφιάλτη, έζησε χθες το πρωί μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο, μια 60χρονη γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο έλεος ληστών που εισέβαλλαν από την πόρτα της κουζίνας στο σπίτι και χρησιμοποίησαν άγνωστη ουσία με την οποία την ψέκασαν στο πρόσωπο, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Τα όσα περιέγραψε λίγο αργότερα στο σύζυγο και τα παιδιά της και στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, είναι σοκαριστικά. Η 60χρονη έμεινε στο πάτωμα ανήμπορη να αντιδράσει περίπου μισή ώρα μετά την εισβολή όταν άρχισε να συνέρχεται και κάλεσε σε βοήθεια την κόρη της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Λιλίτσης που εξέτασε την 60χρονη, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Όσοι πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού έμειναν εμβρόντητοι, καθώς οι δράστες δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους, οι οποίοι ξήλωσαν ράφια, ντουλάπια και καναπέδες, ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα.

Η 60χρονη υποβάλλεται σε τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ουσία χρησιμοποιήσαν οι δράστες για να την εξουδετερώσουν, ενώ όπως φαίνεται είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που έχει αναφερθεί στις διωκτικές Αρχές με τη χρήση ουσίας που παραπέμπει σε αναισθητικό σπρέι.

Αν και απόλυτα σοκαρισμένη η οικογένεια της 60χρονης γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς συνήθως στο σπίτι βρίσκονται τα ανήλικα εγγονάκια της 60χρονης.

Όπως φαίνεται οι δράστες περίμεναν να φύγει ο σύζυγός της με τα παιδιά και αφού είδαν πως ο συναγερμός δεν είχε ενεργοποιηθεί, μπήκαν στο σπίτι από όπου φαίνεται να πήραν χρήματα και κοσμήματα αξίας 6 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις