Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Πτώση θανάτου από πλοίο στη θάλασσα για οικιακή βοηθό – Τέλος στο θρίλερ με τη βούλα ιατροδικαστή

Κρήτη: Πτώση θανάτου από πλοίο στη θάλασσα για οικιακή βοηθό – Τέλος στο θρίλερ με τη βούλα ιατροδικαστή

Η οικιακή βοηθός εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη και οι έρευνες απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια. Τι ανέφερε μάρτυρας – κλειδί για την εξαφάνιση της γυναίκας…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την 52χρονη στην Κρήτη. Η οικιακή βοηθός επιβιβάστηκε σε πλοίο από το Ηράκλειο για τον Πειραιά και κάποια στιγμή έπεσε στη θάλασσα χωρίς να γίνει αντιληπτή. Δεν έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατός της οφείλεται είτε σε αυτοκτονία είτε σε δυστύχημα. Σε κάθε περίπτωση η σορός της εντοπίστηκε μετά από μέρες και πλέον ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA. Επιβάτης στο πλοίο, είχε αναφέρει πως την είχε δει, στα πρώτα λεπτά εκείνου του ταξιδιού και την αναγνώρισε από φωτογραφίες.

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της 52χρονης οικιακής βοηθού, το πτώμα τη οποίας εντοπίστηκε στις 6 Ιουλίου σε προχωρημένη σήψη την ελεύθερη παραλία της περιοχή της Επισκοπής Δήμου Ρεθύμνου.

Σε ταυτοποίηση του πτώματος με τη μέθοδο DNA, επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού, ότι το πτώμα ανήκει στην 52χρονη Νικολίνα Ντιμίτροβα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της είχαν την ελπίδα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, είναι ζωντανή και θα εντοπιστεί.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί στο Ηράκλειο το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, έπεσε στη θάλασσα και εκβράστηκε στην Επισκοπή. Η εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε μία σημαντική μάρτυρας που φαίνεται να ταξίδευε μαζί με την αγνοούμενη στο καράβι από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά. Τα όσα ανέφερε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των Αρχών, πως όντως επιβιβάστηκε και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη της.

«Τη γυναίκα αυτή την είδα, ήταν πάρα πολύ αγχωμένη, ταραγμένη, σαν να ήταν σε απόγνωση. Πήγαινε πάνω – κάτω και την παρατηρούσα. Ξεκίνησε το καράβι, την είδα για κάποιο διάστημα και μετά δεν ξέρω που πήγε, αλλά ήταν εν πλω 100%. Τώρα συνέδεσα το γεγονός, όταν άκουσα ότι χάθηκε το στίγμα του κινητού της στο λιμάνι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Από την αρχή έγινε ένα μεγάλο μπέρδεμα γιατί ο ιατροδικαστής έλεγε πως η σορός βρισκόταν στη θάλασσα περίπου ένα τρίμηνο και η αστυνομία ανέφερε στους συγγενείς της, πως έφερε λάμα στο πόδι από παλαιότερο χειρουργείο, κάτι που δεν ίσχυε στην περίπτωση της Νικολίνας. Σύμφωνα με το neakriti.gr, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, μετά την αναγνώριση με τη μέθοδο DNA, οι συγγενείς ενημερώθηκαν ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε από τον ιατροδικαστή το εύρημα της λάμας στη σορό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις