Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα της εστίασης – Άρχισαν οι κρατήσεις (pics)

Κρήτη: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα της εστίασης – Άρχισαν οι κρατήσεις (pics)

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες και στην Κρήτη για να ανέβουν ξανά τα ρολά της εστίασης. Κλείνουν ήδη τραπέζια οι πελάτες.

Σύμφωνα με το Creta24.gr στα καταστήματα της εστίασης στην Κρήτη επικρατεί αναβρασμός, λίγα μόλις 24ωρα πριν την επαναλειτουργία τους, με τους καταστηματάρχες να… τρέχουν.

Λίγες ημέρες ημέρες πριν από τη Δευτέρα του Πάσχα (03.05.2021), οπότε και τα καταστήματα της εστίασης θα ανοίξουν ξανά, οι επιχειρηματίες καθαρίζουν, ανακαινίζουν και προσαρμόζουν τα μαγαζιά τους με βάση τους αυστηρούς κανόνες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούν.

Click4more: Ανατροπή: Δεν τελειώνουν τα sms – Με το έξι στην εστίαση

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι και οι πελάτες που κάνουν ήδη κρατήσεις για τραπέζια!

«Κρατήσεις υπάρχουν σε εστιατόρια περισσότερο, ο κόσμος είναι τόσο καιρό κλεισμένος, έχει την ανάγκη να βγει να πιει τον καφέ του να φάει κάτι», αποκαλύπτει ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, Νίκος Ρηγάκης.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκες, όπως και οι πελάτες, όσο βρίσκονται σε αναμονή για να καθίσουν στο τραπέζι τους.

Όσον αφορά στους καθήμενους, υπάρχει αυστηρή σύσταση να φορούν και εκείνοι μάσκες όταν δεν τρώνε ή δεν πίνουν τον καφέ τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις