Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Πυροβόλησε τον ίδιο του τον αδερφό – Ο καυγάς ξέφυγε και μίλησαν τα όπλα!

Κρήτη: Πυροβόλησε τον ίδιο του τον αδερφό – Ο καυγάς ξέφυγε και μίλησαν τα όπλα!

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 52χρονου αδελφού του συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (20-10-2019) σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ένας 58χρονος…

Επιπλέον σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών ουσιών και τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ένεκα μεταξύ τους διαφορών, ο 58χρονος με τη χρήση όπλου πυροβόλησε σε βάρος του 52χρονου αδελφού του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο 58χρονος συνελήφθη και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, μια ξύλινη χειρολαβή κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια, κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών)

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις