Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη – Ρέθυμνο: Ευχάριστα νέα για τους αγνοούμενους κτηνοτρόφους – Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση

Κρήτη – Ρέθυμνο: Ευχάριστα νέα για τους αγνοούμενους κτηνοτρόφους – Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση

Οι κτηνοτρόφοι ξεκίνησαν για τις στάνες τους και τα ίχνη τους χάθηκαν. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στο Ρέθυμνο

Επικοινώνησαν με την Πυροσβεστική οι τρεις αγνοούμενοι στον Μυλοπόταμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, είναι καλά στην υγεία τους, με την επιχείρηση διάσωσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η περιπέτεια ξεκίνησε τη νύχτα. Οι τρεις κτηνοτρόφοι, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, ξεκίνησαν χθες το βράδυ (16-02-2021) για να επισκεφτούν τη στάνη τους και κόλλησαν στον δρόμο.

Έντονη είναι η κινητοποίηση των συναρμόδιων αρχών, όπως είπε ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Μανόλης Παραβολιδάκης. Οι τρεις κτηνοτρόφοι πήγαν να επισκεφτούν την στάνη τους και φαίνεται πώς κόλλησαν στον δρόμο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, σε μία περιοχή όπου με υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην επιχείρηση εντοπισμού των τριών κτηνοτρόφων συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά και κάτοικοι. 

Επίσης σηκώθηκε και drone που στέλνει απευθείας εικόνα από δύσβατα σημεία, που είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν οι διασώστες. Δείτε στο παρακάτω βίντεο εικόνες από τη χιονισμένη Κρήτη…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις