Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρήτη: Σε 26χρονο Πακιστανό ανήκει το διαμελισμένο σώμα – Ο συγκάτοικος του ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία

Κρήτη: Σε 26χρονο Πακιστανό ανήκει το διαμελισμένο σώμα – Ο συγκάτοικος του ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία

Σε έναν 26χρονο Πακιστανό φαίνεται ότι ανήκουν τα μέλη από το διαμελισμένο σώμα που βρέθηκαν σε σακούλες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα, το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες. Μέσα σε μια από αυτές, υπήρχε και κάποια απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχαν γίνει στα Χανιά, όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, αλλά στο Ρέθυμνο.

Οι έρευνες στράφηκαν σε αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σακούλες με τα μέλη του νεκρού όπως το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρθηκαν στα Χανιά. Το κεφάλι βρέθηκε πάνω στους ιμάντες κατά τη διαδικασία της διαλογής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις