Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Σε καραντίνα 100 εργάτες γης στο Μακρύ Γιαλό – Επί ποδός και η ΕΛ.ΑΣ. (pics)

Κρήτη: Σε καραντίνα 100 εργάτες γης στο Μακρύ Γιαλό – Επί ποδός και η ΕΛ.ΑΣ. (pics)
Φωτογραφία cretalive.gr

Περισσότεροι από 100 εργάτες γης στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας υποβλήθηκαν το Σάββατο (12/12) σε τεστ για τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και όλοι βρίσκονται σε καραντίνα υπό την επίβλεψη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα τεστ, όπως μεταδίδει το cretalive, διενεργήθηκαν από κινητές ομάδες υγείας Ειδικού Σκοπό της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, υπό την επίβλεψη της Ιατρού – Επόπτη Αθηνάς Καρπούζη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τεστ έγιναν σε δύο ομάδες εργατών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν και πραγματοποιήθηκαν μετά την επιβεβαίωση τις προηγούμενες ημέρες τριών θετικών κρουσμάτων κορονοϊού σε εργάτες γης.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι ένας εργάτης βρέθηκε θετικός στο φονικό ιό και μετά από την ιχνηλάτηση των επαφών του, δύο ακόμα άντρες βρέθηκαν θετικοί. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρει το cretalive, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας Μπάμπης Δραγασάκης μιλώντας στο Livetalks, επεσήμανε πως “θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή αν βρεθούν και άλλα κρούσματα”.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις