Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Σκότωσε τον πατέρα μπροστά στον γιο του! Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Λασίθι

Κρήτη: Σκότωσε τον πατέρα μπροστά στον γιο του! Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Λασίθι

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στην Κρήτη και ο απολογισμός ήταν τραγικός. Νεκρός ο πατέρας και δύο τραυματίες. Ο γιος του θύματος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση…

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία από το νέο έγκλημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Λασίθι όταν ένας 73χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες και τραυματίστηκε σοβαρά ο 45χρονος γιος του.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως συγκλονίζουν, καθώς φαίνεται πως ο δράστης πυροβόλησε με αποκλειστικό στόχο να σκοτώσει.

Κρήτη: Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν στις 18.00 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας όταν 73χρονος κτηνοτρόφος με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του, βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο του ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Οι τρεις άνδρες κάποια στιγμή βλέπουν τον 43χρονο να τους πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και αφού κάνουν μία έντονη συζήτηση για κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν, ο 43χρονος βγάζει την καραμπίνα και αρχίζει να πυροβολεί σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ο 73χρονος πέφτει νεκρός ενώ ο 45χρονος γιος του δέχεται μία σφαίρα στην κοιλιά και πέφτει αιμόφυρτος. Την ίδια στιγμή, ο 53χρονος τραυματίζεται ελαφρά από τα σκάγια.

Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης μπαίνει στο αγροτικό του και φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Χαροπαλεύει ο γιος του θύματος

Ο 45χρονος γιος που είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του τραυματίστηκε στην κοιλιά.

Οι διασώστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο τον παρέλαβαν και αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

«Στις 21.00 το βράδυ ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και ο 45χρονος μεταφέρθηκε διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει τραύμα από καραμπίνα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο, όπως είναι η κοιλιακή χώρα», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανώλης Ανδρεαδάκης.

Στα… βουνά αναζητούν τον δράστη

Από χθες οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν επισταμένες έρευνες στα βουνά που βρίσκονται στην περιοχή και συγκεκριμένα στα ορεινά του Επάνω Μεραμβέλλου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να συλλάβουν τον 43χρονο.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις