Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο συνταξιούχος αστυνομικός – Φονική παράσυρση από αγροτικό

Κρήτη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο συνταξιούχος αστυνομικός – Φονική παράσυρση από αγροτικό

Νέο τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Από την αρχή της χρονιάς, έχουν χάσει τη ζωή τους, στην άσφαλτο 52 άνθρωποι. Συνταξιούχος αστυνομικός, το τελευταίο θύμα…

Ένας 65χρονος, συνταξιούχος αστυνομικός, είναι το 52ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη. Ο άτυχος άνδρας, με καταγωγή από τα Ανώγεια, έχασε τη ζωή του προχθές το βράδυ (06-12-2022), στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στην είσοδο του λιμανιού της πόλης.

Ο 65χρονος, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά, κινούνταν πεζός στο δρόμο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 63χρονος.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, μετέφερε τον 65χρονο στο ΠΑΓΝΗ, όπου όμως οι γιατροί δεν πρόλαβαν να τον βοηθήσουν καθώς ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 63χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου συνελήφθη από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις