Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη – Οργή και πόνος για τη δολοφονία του γιατρού [pics]

Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη – Οργή και πόνος για τη δολοφονία του γιατρού [pics]

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη, στην κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε από τον εραστή της γυναίκας του. Στιγμές συγκίνησης στο σημείο του στυγερού εγκλήματος…

Οργή και πόνος στην κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε χθες το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του, από τον εραστή της γυναίκας του. Συγγενείς, φίλοι και πλήθος απλού κόσμου από τη Σητεία βρίσκονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στον Μακρύ Γυαλό για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο καρδιολόγο. Τον πατέρα γιατρό, που πλήρωσε με τη ζωή του, τον παράνομο έρωτα της γυναίκας του, με τον Βούλγαρο δολοφόνο του. Όλοι όσοι γνώριζαν τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη μιλούν για έναν άριστο επαγγελματία που βοηθούσε όσους το είχαν ανάγκη. Κανείς δεν περίμενε αυτό το τραγικό τέλος στη ζωή του. Κανείς δεν φανταζόταν πως τους τελευταίους μήνες σχεδιαζόταν η δολοφονία του.

Ο εραστής της συζύγου περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήθελαν να κινήσουν υποψίες και γι’αυτό το λόγο, ο Βούλγαρος δολοφόνος, αστυνομικός στη γειτονική χώρα, ζούσε το τελευταίο διάστημα στη Σόφια. Περίμενε από την 38χρονη σύζυγο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη ένα τηλεφώνημα για το τελικό σχέδιο της εκτέλεσης. Αυτό έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν η γυναίκα είπε στον εραστή της, το μοιραίο δρομολόγιο του καρδιολόγου, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Ο δράστης επέστρεψε στην Ελλάδα και την Κρήτη μέσω Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή (06-10-2017). Το σχέδιο της δολοφονίας ήταν έτοιμο και τέθηκε σε εφαρμογή…

Η κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η Σητεία παραμένει συγκλονισμένη από την υπόθεση της εκτέλεσης του 62χρονου καρδιολόγου με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο 24ωρο. Μάλιστα, συγγενείς και φίλοι του καρδιολόγου πήγαν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε αφήνοντας λουλούδια και ένα αναμμένο κερί.

Η δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Ο γιατρός Χριστόδουλος Καλαντζάκης είναι ανυποψίαστος. Ξεκινάει από το σπίτι, χαιρετάει τη σύζυγό του, που του εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και για τον ίδιο παραμονεύει ο θάνατος! Ο 37χρονος δολοφόνος γνώριζε το δρομολόγιο του γιατρού προς το χωριό Μακρύ Γυαλό εκεί που είχε ιατρείο και πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο. Σε ένα σημείο του δρόμου είχε στήσει την ενέδρα του. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δολοφόνος έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, που ήταν και η μοιραία.

Οι αστυνομικές Αρχές είναι βέβαιες πως πρόκειται για έγκλημα πάθους καθώς όπως εκτιμούν, ο 37χρονος δεν ήθελε άλλο να βλέπει την 38χρονη με τον γιατρό και λένε ότι το βράδυ της ημέρας που έγινε το έγκλημα, ο 37χρονος είχε σκοπό να φύγει από την Κρήτη. Δεν αποκλείουν, από την άλλη, οι δύο Βούλγαροι να ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του γιατρού. Ο 37χρονος Βούλγαρος και η 38χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Οι φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού στο facebook

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις