Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κρήτη: Στον ιατροδικαστή η 13χρονη που κατήγγειλε για βιασμό συνομήλικο συμμαθητή της

Κρήτη: Στον ιατροδικαστή η 13χρονη που κατήγγειλε για βιασμό συνομήλικο συμμαθητή της

Από ιατροδικαστή θα εξεταστεί σήμερα η 13χρονη από την Κρήτη που κατήγγειλε συνομήλικο συμμαθητή της για βιασμό. Από την άλλη για τον 13χρονο έχει διαταχθεί με εντολή Εισαγγελέα παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως ανέφερε το cretapost.gr. η 13χρονη μαθήτρια από την Ιεράπετρα της Κρήτης, που κατήγγειλε τον βιασμό της από συμμαθητή της, θα εξεταστεί σήμερα (12.12.2022) από ιατροδικαστή και το πόρισμά του θα βγει σύντομα.

Ο 13χρονος, που έχει αφεθεί ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα θα περάσει από παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ δικάσιμος θα οριστεί για την μητέρα του, η οποία έχει συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου.

Η 13χρονη μαθήτρια και ο συμμαθητής της φέρονται να είχαν έρθει κοντά και πριν τρεις ημέρες είχαν δώσει ραντεβού σε οικοδομή δίπλα στο σχολείο τους στην Ιεράπετρα στην Κρήτη. Η 13χρονη κατήγγειλε ότι ο συνομήλικος συμμαθητής της, την ακινητοποίησε στην οικοδομή και την βίασε.

Το 13χρονο κορίτσι που ήταν σε κατάσταση σοκ μετά το φερόμενο βιασμό της ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα του, η οποία κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις