Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Στους δρόμους των Χανίων τα «εμβολιασμένα» ταξί

Κρήτη: Στους δρόμους των Χανίων τα «εμβολιασμένα» ταξί

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Χανίων προχώρησε σε πρωτοποριακή ομολογουμένως κίνηση.

Τοποθέτησε σε εμφανές σημείο το πιστοποιητικό εμβολιασμού των οδηγών ταξί Χανίων στέλνοντας με αυτό τον τρόπο μήνυμα ότι τηρούν τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε Creta24, ο πρόεδρος Ηλίας Καραπατάκης, η εν λόγω δράση έγινε ώστε να υπάρχει ένα αποδεικτικό ότι οι οδηγοί ταξί έχουν κάνει την πρώτη ή τη δεύτερη δόση του εμβολίου. «Είναι μια απόδειξη ότι τα ταξί τηρούν τις υγειονομικές αποφάσεις άρα είναι καθαρά».

Όπως σημείωσε ο κ. Καραπατάκης, αυτό έγινε για να μη φοβάται ο πελάτης και να επιλέξει ένα ταξί, για να μεταβεί στον προορισμό του. «Όπως με τα τεστ κορονοϊού, έτσι κι αυτό. Για να μπορούμε να γνωρίζουμε αν συμβεί κάτι μέσα στο αυτοκίνητο μας, πως θα κινηθούμε και τώρα με το αυτοκόλλητο αυτό, όσοι έκαναν το εμβόλιο είναι μια απόδειξη ότι έχουμε καθαρά αυτοκίνητα άρα δεν υπάρχει πρόβλημα σε κανένα ταξί».

Μέχρι στιγμής, είναι το πρώτο Σωματείο στη χώρα που έχει κάνει ανάλογη δράση ενώ όπως διευκρίνισε ο κ. Καραπατάκης, το αυτοκόλλητο αναφέρει στα αγγλικά ότι ο οδηγός είναι εμβολιασμένος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις