Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: «Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ είχα στο χρηματοκιβώτιο» λέει η Ρωσίδα για το θησαυρό που έκανε «φτερά»

Κρήτη: «Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ είχα  στο χρηματοκιβώτιο» λέει η Ρωσίδα για το θησαυρό που έκανε «φτερά»
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ φέρεται να καταγγέλλει ότι πήραν από το χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρά της η 55χρονη Ρωσίδα. Τους καλοκαιρινούς μήνες η γυναίκα διαμένει στην Κρήτη σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών.

Ενδεχομένως η λύση στην υπόθεση που έχει σοκάρει τα τελευταία 24ωρα την Κρήτη, ίσως να είναι το κλειδί που είχε αφήσει η 55χρονη σε κάποιο σημείο εξωτερικά της κατοικίας της σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, την ύπαρξη του κλειδιού γνώριζαν ελάχιστοι, ένας – δύο άνθρωποι, οι οποίοι αναπόφευκτα θα κληθούν από τις Αρχές να καταθέσουν μήπως και διαφωτίσουν την έρευνα.

Κρήτη: Αμφιβολίες και ερωτηματικά

Είναι πάντως μία υπόθεση που διερευνάται με προσοχή αν και αξιωματικοί πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν κάποιες πρώτες απαντήσεις γύρω από την καταγγελλόμενη κλοπή.

Μεγάλη έκπληξη στους αστυνομικούς προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι η γυναίκα απ’ τη Ρωσία είχε να έρθει στο σπίτι της από τον Φεβρουάριο του 2020, παρά το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο της κατοικίας της στην Κρήτη υπήρχαν τόσα χρήματα.

Click4more: Κρήτη: Καταγγελία για κλοπή – μαμούθ 500.000 ευρώ – «Τα είχα επί ένα χρόνο κλειδωμένα στο σπίτι»

Αυτή είναι μία παράμετρος που δεν μπορούν να την «χωνέψουν» εύκολα ακόμα και οι αστυνομικοί, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα ποσό μαμούθ με βάση τα λεγόμενα της.

Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η Ασφάλεια Ηρακλείου με την 55χρονη να δίνει αναλυτική κατάθεση καθώς, δεν διαπιστώθηκε καμία παραβίαση και άρα δεν υπήρξε διάρρηξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις