Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Συγκλονίζει η γυναίκα που βρέθηκε στο χειρουργείο μετά την επίθεση και την απόπειρα βιασμού

Αρνείται ότι είχε πρόθεση να βιάσει την 59χρονη ενώ περπατούσε στην περιοχή του φράγματος Αποσελέμη ο Ρουμάνος, ο οποίος απολογείται σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου για την βίαιη επίθεση στη γυναίκα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι της έριξε ένα χαστούκι επειδή τον κοίταξε απαξιωτικά, ψελλίζοντας κάτι και αρνείται ότι είχε πρόθεση να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ακόμα υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης καθώς είχε καταναλώσει δύο μπουκάλια κρασί.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η παθούσα. Η γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε ενώ περπατούσε στην παραλίμνια περιοχή του φράγματος. Αντί να ξεσκάσει και να ηρεμήσει, βρέθηκε να παλεύει με έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος την χτυπούσε και την απειλούσε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η παθούσα φέρεται να έχει καταθέσει: «Με χτύπησε με γροθιά στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου και στη μύτη. Με έριξε κάτω, με χτύπησε με γροθιά στον αριστερό ώμο ενώ συνέχισε να κρατάει το μαχαίρι. Πέφτοντας κάτω μου έφυγε το κινητό και έπεσε στο έδαφος.

Αυτός τότε το άρπαξε και το πέταξε μέσα στο νερό ενώ συνέχισε να μου επιτίθεται. Με άρπαξε εκ νέου από το αριστερό μου χέρι και μου λύγισε με δύναμη τον καρπό με αποτέλεσμα να αισθανθώ έντονο πόνο. Όλη αυτή την ώρα εγώ συνέχιζα να καλώ σε βοήθεια αλλά δεν ήταν κανείς στο σημείο».

Η 59χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, καταθέτει ότι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του όταν τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο με τα πόδια της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις