Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Συνελήφθη 26χρονος Πακιστανός για την άγρια επίθεση σε μια 86χρονη μέσα στο σπίτι της

Κρήτη: Συνελήφθη 26χρονος Πακιστανός για την άγρια επίθεση σε μια 86χρονη μέσα στο σπίτι της
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Το κουβάρι της υπόθεσης της σοκαριστικής επίθεσης ενός αγνώστου άνδρα σε μια 86χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Κρήτη άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη σύλληψη ενός 26χρονου που έκαναν οι Αρχές του νησιού, όταν η άτυχη ηλικιωμένη τον αναγνώρισε στο αστυνομικό τμήμα.

Όλα έγιναν χθες Πέμπτη (14.12.2023) το μεσημέρι, όταν η 86χρονη γυναίκα ξάπλωσε στο κρεβάτι της στο σπίτι της στη Γρα Λυγιά, κοντά στην Ιεράπετρα στην Κρήτη. Ο 26χρονος Πακιστανός άνοιξε την πόρτα, μπούκαρε μέσα και πλάκωσε στο ξύλο την ηλικιωμένη, χτυπώντας τη με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Η 86χρονη φοβήθηκε ότι επρόκειτο για ληστεία και ρώτησε τον άνδρα αν θέλει χρήματα, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε και συνέχισε να τη χτυπάει. Τελικά, η ηλικιωμένη κατάφερε να αμυνθεί και να τον χτυπήσει στο πρόσωπο ενώ ο 26χρονος την πέταξε στο κρεβάτι, την κλώτσησε και εξαφανίστηκε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και έτρεξαν στο σπίτι της για να δουν τι συμβαίνει. Όταν την είδαν στο πάτωμα, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις και άρχισαν να ψάχνουν τον 26χρονο, τον οποίο εντόπισαν στην Ιεράπετρα και προχώρησαν στην προσαγωγή του. Η 86χρονη τον αναγνώρισε μέσα από το νοσοκομείο και εντέλει συνελήφθη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνεύει η υγεία της.

Εις βάρος του 26χρονου Πακιστανού έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της επίθεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις