Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Συντετριμμένος ο σύντροφος της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Συντετριμμένος ο σύντροφος της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο

Απαρηγόρητος για το τροχαίο στην Κρήτη που στοίχισε τη ζωή στη γυναίκα που σε λίγες μέρες θα αρραβωνιαζόταν. Θλίψη στο Ηράκλειο λίγο πριν το τελευταίο αντίο…

Δάκρυα στην Κρήτη και το Ηράκλειο για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης. Μια νέα κοπέλα γεμάτη όνειρα που σε λίγες μέρες σχεδίαζε να αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της. Εκείνος τώρα ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά με την κάθε του κίνηση, την κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του, να μαρτυράει τη συντριβή του. Η άτυχη αθλήτρια μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 22χρονης Πένυς που δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, κόπηκε το νήμα στη ζωή της αγαπημένης του. Οι δύο νέοι είχαν όνειρα για την ζωή τους και έχτιζαν την κοινή τους πορεία καθώς σε λίγο καιρό είχαν κανονίσει να αρραβωνιαστούν. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου, όλα αυτά καταστράφηκαν αφού η 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα και εξέπνευσε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Η είδηση του θανάτου της «πάγωσε» την οικογένεια της αθλήτριας. Ο σύντροφός της έμαθε τα τραγικά νέα ωστόσο όπως δηλώνει ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε με λυγμούς στο cretapost.gr λέγοντας συνεχώς πως: «Έχασα την γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Από χθες το πρωί ένα μπουκέτο από κρίνα έχει τοποθετηθεί πάνω στο δέντρο – στο 13ο χλμ Ηρακλείου-Αρχανών – όπου έχασε τόσο άδικα την ζωή της η 22χρονη αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης. Φίλοι, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου ώστε να αποχαιρετήσει την 22χρονη Πένυ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις 3 το μεσημέρι.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Η 22χρονη γυρνούσε στο σπίτι της στις Άνω Αρχάνες σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλη της. Ξαφνικά, στο 13ο χιλιόμετρο του δρόμου, το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο, αναποδογύρισε και χτύπησε σε ένα δέντρο, με τη νεαρή πρωταθλήτρια να χτυπάει θανάσιμα στο κεφάλι.

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. Η κηδεία της 22χρονης Πένυς θα γίνει το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο.

Η Πένυ τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όπως περιέγραψε συγκλονιστικά ο πατέρας του συντρόφου της στο newsit.gr. Η μητέρα της, μιλάει στο Mega και περιγράφει πόσο άδικα έχασε το παιδί της, που «γελούσε συνέχεια και ήταν μες στη ζωντάνια».

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», δηλώνει στο Mega η μητέρα της 22χρονης από την Κρήτη. «Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις