Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον στρατιώτη που αυτοκτόνησε στη Ρω – Τι έδειξε η νεκροψία – Σπαραγμός στο διαδίκτυο [pics]

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον στρατιώτη που αυτοκτόνησε στη Ρω – Τι έδειξε η νεκροψία – Σπαραγμός στο διαδίκτυο [pics]

Συγκλονίζει την Κρήτη η αυτοκτονία του στρατιώτη στη Ρω. Η νεκροψία έλυσε το μυστήριο της τραγωδίας. Κορυφώνεται ο πόνος των στενών συγγενών του…

Η αυτοκτονία του στρατιώτη στη Ρω βύθισε στο πένθος της Ένοπλες Δυνάμεις και σκόρπισε πόνο στους συγγενείς του στην Κρήτη. Ο 22χρονος επρόκειτο να απολυθεί από το στρατό στο τέλος της χρονιάς και σχεδίαζε να δουλέψει σε πολυτελές ξενοδοχείο στη δυτική Ευρώπη. Η σελίδα του στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα, μαντινάδες και βίντεο από φίλους του που αποχαιρετούν τον 22χρονο και μοιράζονται τις χαρούμενες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Τι έδειξε η νεκροψία μετά την αυτοκτονία του στρατιώτη

Για ακαιριαίο θάνατο από πολύ μικρή απόσταση φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει λόγο το πόρισμα της ιατροδικαστική εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου οπλίτη που έκανε σκοπιά στο φυλάκιο της ακριτικής Ρω.

Συγκεκριμένα αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι η απόσταση αυτή  φέρεται να έχει προσδιοριστεί στο 1 εκατοστό. Κατά τις ίδιες πηγές ο διενεργών την νεκροψία – νεκροτομή, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου που ορίστηκε από την οικογένεια του 22 χρόνου Ε.Τ., αποφάνθηκε οτι ο θάνατος του οπλίτη οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, εξαιτίας της μικρής απόστασης.

Σε κάθε περίπτωση  από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε με σαφήνεια ότι το περιστατικό οφείλεται σε αυτοκτονία χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί κατηγορηματικά. (διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του onalert.gr)

Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο

Η επικοινωνία του στρατιώτη με τους συγγενείς του

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο χαμός τού 22χρονου παλικαριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένειά του, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στο Ηράκλειο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδέποτε είχε διαπιστωθεί ότι ο 22χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Εξάλλου, ο νεαρός φέρεται να μην είχε πει στους οικείους του το οτιδήποτε θα μπορούσε να φανερώσει ότι ο ίδιος ζορίζεται ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στις 11 το πρωί αναμένεται να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου στον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό.

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις