Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Θρίλερ με 4χρονο παιδί που κατάπιε απορρυπαντικό πλυντηρίου – Εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Κρήτη: Θρίλερ με 4χρονο παιδί που κατάπιε απορρυπαντικό πλυντηρίου – Εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Διπλή επιχείρηση του ΕΚΑΒ στην Κρήτη, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και στις δύο περιπτώσεις. Ένα 4χρονο παιδί κατάπιε απορρυπαντικό πλυντηρίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όταν έφτασε ένα μικρό παιδί με δηλητηρίαση από απορρυπαντικό πλυντηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (13-05-2022) όταν ένα κορίτσι μόλις 4 ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατάπιε ποσότητα απορρυπαντικού για το πλυντήριο.

Ευτυχώς οι γονείς κατάλαβαν αμέσως το συμβάν και έτρεξαν το 4χρονο κορίτσι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Εκεί, σύμφωνα με το cretapost.gr, αφού εξετάστηκε και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι γιατροί έκριναν ως επείγουσα τη διακομιδή της συνοδεία γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση οξείας μέθης, σύμφωνα με τις πληροφορίες παρελήφθη τα ξημερώματα από το ΕΚΑΒ ένα 15χρονο κορίτσι, από ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, προκειμένου να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν στο cretalive.gr, ότι η ανήλικη μεταφέρθηκε συνοδευόμενη από σχολική νοσηλεύτρια και εκπαιδευτικό ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. Το περιστατικό έγινε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα και πλέον η 15χρονη δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις