Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Θρήνος για τον αστυνομικό που πέθανε στην εντατική – Το σπαρακτικό μήνυμα συναδέλφων του (pic)

Κρήτη: Θρήνος για τον αστυνομικό που πέθανε στην εντατική – Το σπαρακτικό μήνυμα συναδέλφων του (pic)

Ο νεαρός αστυνομικός πάλεψε κόντρα στην πιθανότητες και έχασε τη μάχη. Στενοί συγγενείς και συνάδελφοι στην Κρήτη, παραμένουν συντετριμμένοι…

Βαρύ πένθος στην οικογένειά του αλλά και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 38χρονου Γιώργου Μυξάκη, του αστυνομικού που το μεσημέρι του Σαββάτου (8/5) άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλευόταν.

Ο αστυφύλακας, που υπηρετούσε στο ΤΑΕ Χανίων, είχε τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο περιπολικό με το υπηρεσιακό του όπλο. Η κατάσταση της υγείας του, εξ αρχής θεωρήθηκε κρίσιμη καθώς είχε τραυματιστεί στον δεξιό κρόταφο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πάλεψε στη ΜΕΘ από τις 24 Απριλίου ωστόσο το Σάββατο, ο οργανισμός του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους. Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων:

“Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια, για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του συναδέλφου – μέλους μας Αστυφύλακα ΜΥΞΑΚΗ Γεωργίου, υπηρετών εν ζωή στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων. Γιώργο αδερφέ, ήταν νωρίς, πολύ νωρίς να στερηθούν οι δικοί σου άνθρωποι το χαμόγελό σου… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Ο Τριαδικός Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου αδερφέ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις