Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: Τι αποκαλύπτουν τα πρώτα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο της 22χρονης μητέρας

Κρήτη: Τι αποκαλύπτουν τα πρώτα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο της 22χρονης μητέρας

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα της 22χρονη Κατερίνα η οποία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο, την Τρίτη στην Κρήτη.

Η μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε στον δημοτικό δρόμο προς Νεάπολη όταν το αυτοκίνητό της ξέφυγε από την πορεία του και τούμπαρε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σύμφωνα με το creta24 αστυνομικές πηγές λένε ότι στο κιβώτιο του αυτοκινήτου βρέθηκε «καρφωμένη» η 4η ταχύτητα και έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 22χρονη να έτρεχε. Η ταχύτητα, σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του δρόμου μπορεί να την έκαναν να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί δίπλωμα οδήγησης της 22χρονης.

Σενάρια για βεντέτα

Στο μεταξύ, πολλοί μιλούν ακόμα και για την πιθανότητα η κοπέλα να έπεσε θύμα… βεντέτας. Πριν από δύο χρόνια ο πατέρας της 22χρονης είχε δολοφονήσει έναν 70χρονο και είχε τραυματίσει τον γιο και τον γαμπρό του για κτηματικές διαφορές στην ίδια περιοχή που έγινε το δυστύχημα.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η μητέρα και τα δύο ανήλικα αδέρφια της κοπέλας έφυγαν από τις Κουρούνες υπό το φόβο αντιποίνων και πλέον μένουν στα Χανιά. Η 22χρονη αποφάσισε να παραμείνει στο χωριό μαζί με τον σύζυγό της…

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, στην κηδεία της κοπέλας που γίνεται σήμερα, με ειδική άδεια από την φυλακή όπου κρατείται και συνοδεία αστυνομικών των ΤΕ και της ΟΠΚΕ βρίσκεται και ο πατέρας της, ο οποίος έχει καταδικαστεί για το έγκλημα που σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια στις Κουρούνες.

Η κηδεία της γίνεται στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στις Κουρούνες Λασιθίου.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις