Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Τι λέει ο 8χρονος Γιάννης που κάνει πολεμικές τέχνες και ξάπλωσε τον επίδοξο ληστή στα Χανιά

Κρήτη: Τι λέει ο 8χρονος Γιάννης που κάνει πολεμικές τέχνες και ξάπλωσε τον επίδοξο ληστή στα Χανιά

Το παιδί όχι μόνο δεν φοβήθηκε τον επίδοξο ληστή στην Κρήτη, αλλά κατάφερε να τον βγάλει νοκ άουτ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο 8χρονος κάνει πολεμικές τέχνες και απέδειξε στην πράξη ότι έχει ταλέντο…

Ξεκίνησε να μαθαίνει πολεμικές τέχνες για να κάνει γυμναστική και να μπορεί να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα. Ο 8χρονος Γιάννης, ένα παιδί από τα Χανιά, απέδειξε ότι μαθαίνει γρήγορα. Δέχτηκε επίθεση από επίδοξο ληστή και ο μικρός τον εξουδετέρωσε. Με μια λαβή τον έριξε στη μέση του δρόμου και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή για να αποφύγει τα χειρότερα. Λίγες ώρες μετά, μιλάει για την περιπέτεια, που τον έχει κάνει το πρόσωπο της ημέρας στα Χανιά.

Θεώρησε ότι ο 8χρονος Γιάννης θα ήταν εύκολος στόχος, αλλά λογάριαζε χωρίς… τους προπονητές του μικρού! Πιο συγκεκριμένα ένας νεαρός επιτέθηκε για να ληστέψει το αγόρι στα Χανιά, που πήγαινε σε ψιλικατζίδικο στα Τσικαλαριά για να αγοράσει κάποια πράγματα που του ζήτησε ο πατέρας του.

Για κακή τύχη του επίδοξου ληστή, ο πιτσιρικάς, μαθητής της σχολής Kydonas Sports, ήξερε μάι τάι και τον «ξάπλωσε» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο μικρός κρατούσε στα χέρια του τα χρήματα και ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να τα βουτήξει.

Τότε ήταν που ο μικρός άρχισε να κάνει πράξη, όσα μαθαίνει τόσο καιρό στις πολεμικές τέχνες. Όσο για τον επίδοξο ληστή; Αφού έφαγε κάποιες «ψιλές», εξαφανίστηκε! Μάλιστα για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις