Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κρήτη: Το δικαίωμα της σιωπής από τον 22χρονο που πυροβόλησε στο κεφάλι νεαρό για μία προσπέραση

Κρήτη: Το δικαίωμα της σιωπής από τον 22χρονο που πυροβόλησε στο κεφάλι νεαρό για μία προσπέραση

Ο 22χρονος κατηγορούμενος έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής στην ανακρίτρια. Πήρε το δρόμο για τη φυλακή, την ώρα που ο άτυχος Νίκος δίνει μάχη σε νοσοκομείο στην Κρήτη για να συνέλθει…

Διαδικασία- εξπρές ήταν τελικά, η απολογία του 22χρονου που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 23 Αυγούστου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Νίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο δικηγόρος του, υπέβαλε υπόμνημα στην ανακρίτρια, όμως ο ίδιος ο 22χρονος διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος. Το μόνο που είπε ήταν πως δεν είναι σε θέση, τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά, να διαχειριστεί το περιστατικό.

Όπως είπε, θα επανέλθει με τον δικηγόρο του σε δεύτερο χρόνο, όταν ο ίδιος μπορέσει να επανακάμψει ψυχολογικά.

Ο 22χρονος οδηγείται στη φυλακή καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά από τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι.

O 22χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ. Εκεί τον περίμεναν δεκάδες συγγενείς του, περίπου 40 με 50 άτομα. Οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου ακολούθησε η απολογία- εξπρές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις