Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Το μπάνιο γαμπρού πριν το γάμο που έγινε viral – Τον έδεσαν και τον έλουσαν με απορρυπαντικό

Κρήτη: Το μπάνιο γαμπρού πριν το γάμο που έγινε viral – Τον έδεσαν και τον έλουσαν με απορρυπαντικό

Σε χωριό της Κρήτης οι φίλοι ενός νεαρού που παντρευόταν αποφάσισαν να αλλάξουν εκείνη την all time classic γαμήλια ατάκα που λέει: «Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό».

Οι φίλοι του νεαρού από την Κρήτη έφεραν την ατάκα στα μέτρα της πλάκας που ήθελαν να κάνουν στον κολλητό τους και την μετέτρεψαν σε: «Στο τέλος μπανιάρουν το γαμπρό» και την έκαναν πράξη. Μάλιστα κατέγραψαν και σε βίντεο το «πρωτότυπο μπάνιο» το οποίο έγινε φυσικά viral.

Όπως ανέφερε το neakriti.gr οι φίλοι του γαμπρού τον έβαλαν σε μια καρέκλα στη μέση του χωριού και άρχισαν να τον… «βασανίζουν» (με την καλή έννοια φυσικά) λίγες ώρες πριν το γάμο.

Ο γαμπρός από την Κρήτη δέθηκε με tire up στην καρέκλα και οι φίλοι του ξεκίνησαν να τον τον κάνουν μπάνιο με το λάστιχο. Αντί όμως, για σαμπουάν και αφρόλουτρα, του έριχναν απορρυπαντικά και τον έτριβαν με βούρτσες. Ένας από τους φίλους του γαμπρού από την Κρήτη πήγε το όλο θέμα και λίγο παραπέρα, καθώς του έσπασε ένα ωμό αυγό στο κεφάλι.

Το βίντεο ανάρτησε στην πλατφόρμα του TikTok ένας φίλος του δείχνοντας το «πριν» και το «μετά» καθώς μετά το επικό μπάνιο, ακολούθησε ο γάμος και ένα όμορφο γλέντι σε κτήμα με το νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους να το διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

@petros.sg #groom #bride #crete #wedding #funny #love #greece #music #drone #party #fyp #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Petros Sougleris

 

Το μπάνιο του γαμπρού έγινε στο χωριό Πατσίδερο του δήμου Μινώα πεδιάδος στο Ηράκλειο, ενώ η γαμήλια τελετή και το γλέντι στις Αρχάνες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις