Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Το τσουχτερό κρύο ανεβάζει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ανηφόρα έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Κρήτης, με τη μέση τιμή να φτάνει τα 0,98 λεπτά ανά λίτρο. Η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου…

όπως και στα καύσιμα, παρατηρείται το τελευταίο δεκαήμερο, προκαλώντας πονοκέφαλο στους καταναλωτές, οι οποίοι καλούνται να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Βενζινοπωλών Ηρακλείου Λυκούργο Σαμόλη, η ζήτηση στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι αυξημένη, λόγω του τσουχτερού κρύου και ενόψει των εορτών. ”Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει αυξηθεί τις τελευταίες δέκα ημέρες, όπως όλα τα καύσιμα και κυμαίνεται από 0,97-0,98 λεπτά το λίτρο. Ο κόσμος προμηθεύεται πετρέλαιο, λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς”,αναφέρει ο ίδιος.

Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί, όπως επισημαίνει ο κ. Σαμόλης στο cretapost, που γεμίζουν τα ντεπόζιτα τους. Όσοι έχουν χρήματα εφοδιάζονται με μεγάλες ποσότητες, ενώ εκείνοι που το πορτοφόλι τους δεν είναι και τόσο γεμάτο, παίρνουν πετρέλαιο με τα μπιτόνια.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε