Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Τροχαίο με εγκλωβισμένη γυναίκα στον ΒΟΑΚ – Το αυτοκίνητο διαλύθηκε σε χωράφι

Κρήτη: Τροχαίο με εγκλωβισμένη γυναίκα στον ΒΟΑΚ – Το αυτοκίνητο διαλύθηκε σε χωράφι

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στα Χανιά, με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα επί του ΒΟΑΚ να φεύγει από τον δρόμο και να καταλήγει σε χωράφι…

Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο στον πολύπαθο ΒΟΑΚ στα Χανιά, με την αγωνία για τη ζωή της οδηγού να χτυπάει κόκκινο. Η άτυχη γυναίκα έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει από τον δρόμο και να καταλήξει σε χωράφι. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Έδωσαν μάχη και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την οδηγό, που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο.

Το τροχαίο με εγκλωβισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 05:30 το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χωράφι.

Η 35χρονη οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες που απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα την οποία και παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το ασθενοφόρο μετέφερε την 35χρονη στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και νοσηλεύεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις