Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κρήτη: Βούτηξε και πνίγηκε σε αυτή την παραλία στη νήσο Χρυσή

Κρήτη: Βούτηξε και πνίγηκε σε αυτή την παραλία στη νήσο Χρυσή

Ο άτυχος άντρας πνίγηκε ενώ είχε πέσει στη θάλασσα για μπάνιο. Σκηνές πανικού σε παραλία στην Κρήτη, μετά το αναπάντεχο τέλος του…

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του την ώρα που κολυμπούσε σε θάλασσα της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν ο Γάλλος τουρίστας είχε φτάσει στη νήσο Χρυσή με μικρό σκάφος. Ο ίδιος μαζί με τους συνεπιβάτες του κατέβηκαν στη παραλία Μπελεγρίνα προκειμένου να απολαύσουν ένα μπάνιο.

Δυστυχώς, την ώρα που κολυμπούσε ο 84χρονος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Επιχείρησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο έσπευσε και σκάφος του λιμενικού σώματος.

Οι λιμενικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το λιμάνι της Ιεράπετρας προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν  στη ζωή. Το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ μόλις τον παρέλαβαν ωστόσο δυστυχώς για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Δείτε στο επόμενο βίντεο την παραλία που πνίγηκε ο άτυχος τουρίστας.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις