Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Βουβός πόνος για τον Μανόλη, αγωνία για τον 42χρονο…

Κρήτη: Βουβός πόνος για τον Μανόλη, αγωνία για τον 42χρονο…
intime (αρχείο)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει στο νοσοκομείο ο 42χρονος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (14.12.2019) τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα.

Ο 42χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στην Κρήτη, επέβαινε ως συνοδηγός στο ΙΧ που ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να πέσει πάνω σε ταμπέλα πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Αρχικά μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Click4more: Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δύο ποδηλάτες!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου, Γιώργος Μοσχοβάκης, ο 42χρονος εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο οδηγός του ΙΧ καθώς και δύο ακόμη άτομα που εκείνη την ώρα εφοδίαζαν με καύσιμά τη μηχανή τους. Και οι τρεις βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Κρήτη: Είπαν το τελευταίο αντίο…

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη Δευτέρα (16.12.2019) τον άτυχο 27χρονο Μανώλη, ο οποίος στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (15.12.2019) έχασε ακαριαία τη ζωή του σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του στην οδό Μάχης Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η κηδεία του έγινε στον τόπο καταγωγής του, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

Η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης ένας νεαρός άνδρας με συνέπεια ο μοτοσικλετιστής να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο αριθμός των θυμάτων στην άσφαλτο της Κρήτης, δυστυχώς, μεγαλώνει με τραγικούς ρυθμούς. Από την αρχή του 2019 έως και σήμερα, 60 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εκ των οποίων πολλοί, κάτω των 40 ετών.

πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις