Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγωνία στην Κρήτη – Δεν έχει εντοπιστεί ο ψαροντουφεκάς που αγνοείται

Αγωνία στην Κρήτη – Δεν έχει εντοπιστεί ο ψαροντουφεκάς που αγνοείται

Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων της Κρήτης, καθώς αγνοείται ένας 33χρονος ψαροντουφεκάς, που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.

Ο ψαρουντουφεκάς αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης και οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, όχι όμως από θαλάσσης αλλά μόνο από ξηράς, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει από την Αθήνα κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ).

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε τμήμα του καταδυτικού εξοπλισμού του αγνοούμενου άνδρα, όπως η σημαδούρα, το εφεδρικό ψαροντούφεκο, τα βαρίδια και το ρολόι του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28.03.2019) οι έρευνες στη θάλασσα διακόπηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή ενώ με τη δύση του ηλίου σταμάτησαν και οι έρευνες στην ξηρά.

Είχε διαγνωστεί με την νόσο των δυτών

Ο 33χρονος ψαροντουφεκάς πήγε για μόνος του για ψάρεμα το μεσημέρι της Τετάρτης ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν έδινε κανένα σημάδι στους συγγενείς του.

Μετά από κάποιες ώρες οι οικείοι του αποφάσισαν πως ήταν η ώρα να ενημερώσουν τις αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν αμέσως και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Ο 33χρονος ψαρουντουφεκάς είχε διαγνωστεί με τη νόσο των δυτών και οι γιατροί του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει μόνος του για ψαροντούφεκο.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις