Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Από την Κρήτη ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι

Από την Κρήτη ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κρητικός είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο τραυματίας αστυνομικός κατάγεται από τα Χανιά ενώ και ο πατέρας του είναι αστυνομικός που υπηρετεί στα Χανιά.

Η ανακοίνωση

Ο συνάδελφος μας αστυνομικός που τραυματίστηκε νωρίτερα, κατάγεται από το νόμο Χανίων και ο πατέρας του επίσης Αστυνομικός υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων Νικόλαος ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου αμέσως μόλις μάθαμε το θλιβερό γεγονός σε ανοιχτή/άμεση επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΆΚΟ ενημερώθηκαμε ότι ο μηχανισμός ήταν εμπρηστικός και ευτυχώς τα τραύματα του συναδέλφου μας δεν είναι εκ πρώτης όψεως ανησυχητικά.

Φυσικά να πούμε ότι όλοι οι συνάδελφοι του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η Ένωση Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων θα είναι δίπλα του ουσιαστικά σε οτι βοήθεια χρειαστεί να του παρέχουμε, σε οποιοδήποτε τομέα. Να ευχηθούμε να είναι αυτός ο τελευταίος Αστυνομικος που τραυματιζεται κατ αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: cretapost

 

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις