Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αθήνα – Ηράκλειο μέσω… Ζυρίχης!

Αθήνα – Ηράκλειο μέσω… Ζυρίχης!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Η πτήση LH 1758 της Lufhansa από Μόναχο προς Ηράκλειο, με 180 επιβάτες, ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου χθες Κυριακή, στις 18.30 το απόγευμα.

Πράγματι το αεροπλάνο προσέγγισε το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” όμως λόγω της περιορισμένης ορατότητας από την αφρικανική σκόνη, δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Ο πιλότος, αφού επιχείρησε τρεις φορές να το προσγειώσει και δεν τα κατάφερε, ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπως και έγινε.

Οι 180 επιβάτες αποβιβάσθηκαν στις 19.30 και από τότε, παραμένουν στην Αθήνα(!), χωρίς να γνωρίζουν πότε η εταιρία θα τους προωθήσει στον προορισμό τους, δηλαδή στο Ηράκλειο. Χθες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο με έξοδα της Lufthansa.

Τους πρότειναν να ταξιδέψουν για Ηράκλειο μέσω… Ζυρίχης!

Η εταιρία, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, τους ανακοίνωσε με sms και email ότι αναζητά θέσεις στις αεροπορικές εταιρίες που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο και σύμφωνα με τις θέσεις που θα βρίσκει θα προωθεί… σταδιακά τους 180 επιβάτες!

Μάλιστα σε κάποιους επιβάτες προτάθηκε να ταξιδέψουν από Αθήνα προς Ηράκλειο… μέσω Ζυρίχης!

Πάντως, λόγω και της πληρότητας των πτήσεων από Αθήνα για Ηράκλειο, ενδέχεται η ταλαιπωρία κάποιων εκ των επιβατών να συνεχιστεί 2 ή και 3 μέρες ακόμη…

Πηγή: ekriti

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις