Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εικόνες – σοκ από το αυτοκίνητο της μητέρας που έπεσε στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά της!

Εικόνες – σοκ από το αυτοκίνητο της μητέρας που έπεσε στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά της!
ΦΩΤΟ από neakriti

Το τροχαίο έγινε νωρίς το απόγευμα στο Ρέθυμνο.
Η μητέρα είναι σε σοβαρότερη κατάσταση από τα δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών.
Άγιο είχαν που επέζησαν καθώς έπεσαν σε γκρεμό δεκάδων μέτρων!
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να καταφέρουν να τους απεγκλωβίσουν.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, έγινε νωρίς το απόγευμα, στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στο νομό Ρεθύμνου.

Η γυναίκα οδηγός, έχοντας μέσα τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 10 ετών σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ένας βοσκός της περιοχής είδε τι συνέβη και ειδοποίησε τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωσή τους. Στο σημείο πήγε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τους τραυματίες. Έτσι και έγινε…

Αργά το απόγευμα αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των τραυματιών από τον γκρεμό, με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Από την πρώτη στιγμή έλεγε στο newsIT.gr o διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, ότι τα παιδιά είναι καλύτερα στην υγεία τους απ΄ότι η μητέρα. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον απεγκλωβισμό τους. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερα στοιχεία, το 10χρονο κορίτσι βγήκε περπατώντας. Καλά στην υγεία του αλλα τραυματισμένο είναι το 8χρονο αγόρι ενώ πιο σοβαρά από όλους είναι η 47χρονη μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζελειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, στο οποίο και μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 7:30 οι τρεις τραυματίες, Γιώργο Μοσχοβάκη «εκ πρώτης, τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά της φαίνεται να βρίσκονται εκτός κινδύνου», ωστόσο, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, «σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται τα 2 παιδιά».

Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις, θα γίνει πιο ξεκάθαρη η εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι φωτογραφίες πάντως προκαλούν σοκ καθώς όπως φαίνεται το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών σε μία αρκετά δύσκολα προσεγγίσιμη περιοχή…

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Με πληροφορίες από neakriti

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις