Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Αγωνία για 61χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε άδειο το αυτοκίνητό του

Κρήτη: Αγωνία για 61χρονο αγνοούμενο – Βρέθηκε άδειο το αυτοκίνητό του
Φωτογραφία flashnews.gr

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη για τον εντοπισμό 61χρονου άνδρα.
Παρασύρθηκε από χείμαρρο.
Μερικές δεκάδες μέτρα κάτω από το σημείο Βατουδιάρης βρέθηκε το αυτοκίνητό του.
Δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας μετέχουν στις έρευνες.

Νέο θρίλερ με έναν αγνοούμενο άνδρα συγκλονίζει την Κρήτη, μόλις λίγες μέρες μετά το χαμό των τεσσάρων ανθρώπων στη Μεσαρά. Από το μεσημέρι της Δευτέρας (25.02.2019) έχουν χαθεί τα ίχνη 61χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο!

Η εξαφάνισή του έγινε γνωστή λίγο μετά τις 13:30. Λίγη ώρα αργότερα, περίπου στις 14:00, όπως δήλωσε στο newsit.gr ο διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 61χρονου αλλά εκείνος παραμένει αγνοούμενος.

Η επιχείρηση που έχει στηθεί για τον εντοπισμό του είναι τεράστια. Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, στις έρευνες, εκτός από τους 40 πυροσβέστες της τοπικής δύναμης της Πυροσβεστικής, μετέχουν άνδρες και δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, ενώ την περιοχή “σαρώνει” από αέρος και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και από τα τοπικά ΜΜΕ, ο 61χρονος άνδρας παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά χειμάρρου όταν επιχείρησε να περάσει από το σημείο προκειμένου να φτάσει εκεί όπου είχε τα πρόβατά του, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον ποταμό Βατουδιάρη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 61χρονος άνδρας κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο και κατευθυνόταν στο σημείο όπου έχει τα πρόβατά του!

Εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι πως, όπως δήλωσε ο κ. Λαγουδάκης στο ekriti, λίγη ώρα πριν χαθούν τα ίχνη του 61χρονου άνδρα, στο ίδιο σημείο είχαν παρασυρθεί και διασωθεί άλλοι δυο άνθρωποι!

Δείτε τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης

Χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή είναι η εικόνα το μεσημέρι της Δευτέρας του ποταμού που περνά από το κέντρο των Βρυσών Αποκορώνου.

Δύσκολη η κατάσταση στον Ν. Χανίων. Το βίντεο είναι από την περιοχή Βρύσες αποκορόνου στα Χανιά.Βίντεο:Giorgos Ε Giatrakis

Gepostet von Forecast Weather Greece am Montag, 25. Februar 2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ
Με πληροφορίες και από flashnews.gr, zarpanews.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις