Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε

Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Χωρις αποτέλεσμα ήταν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου από τα Σφακιά, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Flashnews, o 70χρονος όταν έφυγε με το αυτοκίνητο είχε μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα. Το βράδυ της Τετάρτης κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.

Το πρωί της Πέμπτης, υπήρξε ένα σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια.

Έτσι σήμερα από το πρωί, οι έρευνες κινήθηκαν προς δύο περιοχές.

Η κύρια δύναμη από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και αστυνομικών «χτένισαν» την περιοχή από Πατελάρι προς Σούγια και οι άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης και αστυνομικοί ερεύνησαν στα Σφακιά με την βοήθεια και drone του Flashnews.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποβληθεί αίτημα από την Αστυνομία να εγκριθεί και η συμμετοχή ελικοπτέρου στις έρευνες, ενώ παράλληλα συλλέγουν υλικό και ερευνούν κάμερες της διαδρομής από Σφακιά μέχρι τα Χανιά.

Το αυτοκίνητό του, ένα τύπου τζιπ, σκούρο λαδί, χωρις πινακίδες κυκλοφορίας, δεν έχει βρεθεί καν.

Όταν εξαφανίστηκε ο 70χρονος φορουσε τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι, ενώ η οικογένειά του απευθύνει έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

Πηγή: FlashNews

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις