Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Άνοιξε στα δύο ολοκαίνουριος δρόμος! [pics]

Κρήτη: Άνοιξε στα δύο ολοκαίνουριος δρόμος! [pics]
ΦΩΤΟ από το CretaPost

Καταστράφηκε τμήμα ολοκαίνουργιου δρόμου στην Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ένας πολίτης. Το περιστατικό συνέβη στο υπό κατασκευή δίκτυο Ηρακλείου – Μεσαρά και συγκεκριμένα στο σημείο έξω από το τούνελ του Απομαρμά.

Όπως αναφέρει ο πολίτης, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, σήμερα το πρωί αντίκρισε το τμήμα του δρόμου που έχει «ανοίξει σαν καρπούζι».

Μάλιστα, ο ίδιος διερωτάται τι θα γίνει σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή του:

«Κάνοντας σήμερα το εβδομαδιαίο μου long run μέσα από τον υπό κατασκευή 25 χρόνια τώρα δρόμο Καστέλι – Αγία Βαρβάρα – Ηράκλειο, το οποίο κομμάτι Αγία Βαρβάρα – Καστέλι χωρίς να έχει δοθεί στην κυκλοφορία μετρά είδη 2 νεκρούς (11/9/18 τον 33 χρόνο Ν.Μ. στο τούνελ Απομαρμά και το 7 χρόνο κοριτσάκι 20/6/18 στο Καστέλι), αντίκρισα αυτό το θέαμα με εμφανή τα σημάδια από άλλο ένα νέο τροχαίο ευτυχώς χωρίς απώλεια ζωής.

Ο ολοκαίνουργιος δρόμος έξω από το τούνελ Απομαρμά έχει ανοίξει σαν καρπούζι στα δύο άραγε το χειμώνα τι θα γίνει θα υποχωρήσει όλος; …

Ποιός ανεύθυνος (υπεύθυνος) θα δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις στον άμοιρο πολίτη που πληρώνει ( αλλά Ματώνει και Σκοτώνει) τα όνειρα και τις ελπίδες της οικογένεια του και των συμπολιτών του σε μια χώρα που δεν λογοδοτεί και δεν αποδίδεται ποτέ ευθύνη σε κανένα αρμόδιο;… Αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τους εκάστοτε πολιτικούς με τους παρατρεχάμενους τους είναι να φωτογραφιθούν μπροστά από το κόψιμο μιας κορδέλας παράδοσης ενός δημόσιου έργου.

Πηγή: cretapost

 

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις