Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κρήτη: Εκτός κινδύνου οι ανήλικοι που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο

Κρήτη: Εκτός κινδύνου οι ανήλικοι που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο
Οι μηχανές από το θανατηφόρο τροχαίο - ΦΩΤΟ FlashNews

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Κρήτης τα δύο παιδιά, από το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, από την περιοχή Δράμια προς τον Καβρό, στον Αποκόρωνα Χανίων.

Ο απολογισμός του δυστυχήματος είναι ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών. Από τους τρεις τραυματίες, ο 20χρονος και ο 16χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας ελαφρά τραύματα και χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.

Την ίδια ώρα ο 12χρονος έχει ήπιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά επειδή έχρηζε νευροχειρουργικής παρακολούθησης, μεταφέρθηκε αμέσως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Όπως αναφέρει στο cretapost ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου Χαράλαμπος Μαρκάκης, η κατάσταση της υγείας του 12χρονου ήταν καλή, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

“Ο 12χρονος έχει υποστεί ήπιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά επειδή έπρεπε να παρακολουθηθεί νευρολογικά, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο. Είχε επαφή με το περιβάλλον και βρισκόταν σε καλή κατάσταση” αναφέρει ο ίδιος.

Όσον αφορά τους άλλους δύο τραυματίες, ο κ. Μαρκάκης προσθέτει ότι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά παρέμειναν στο νοσοκομείο για προληπτική παρακολούθηση.

Πηγή: CretaPost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις