Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Έμπειρος ψαροντουφεκάς ο 43χρονος που “έσβησε” στη θάλασσα

Κρήτη: Έμπειρος ψαροντουφεκάς ο 43χρονος που “έσβησε” στη θάλασσα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θλίψη και βαθιά οδύνη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 43χρονου, που έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε χθες το μεσημέρι, στην παραλία του Σταυρού στα Χανιά, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Ο 43χρονος είχε πάει με την οικογένειά του από το Ηράκλειο, όπου και η μόνιμη κατοικία της οικογένειας, στα Χανιά και απολάμβαναν όλοι μαζί το μπάνιο τους στη θαλάσσια περιοχή του Σταυρού στον Αποκόρωνα.

Ξαφνικά, κι ενώ ο άτυχος Γρηγόρης βρισκόταν στο νερό, έχασε τις αισθήσεις του, γεγονός που θορύβησε έντονα τη σύζυγό του, η οποία γνώριζε πολύ καλά ότι ο άντρας της ήταν έμπειρος δύτης και λάτρης του ψαροντούφεκου.

Το σώμα του άτυχου άνδρα έβγαλε στην ακτή ο ναυαγοσώστης της παραλίας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των λουομένων και στη συνέχεια των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο άτυχος άνδρας δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη νεκροψία – νεκροτομή με πιθανότερη αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια.

Εργαζόταν ως μηχανικός σκαφών στο Ηράκλειο και η σύνδεσή του με τη θάλασσα ήταν ιδιαίτερα έντονη. Συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν το θλιβερό γεγονός…

Πηγή: cretapost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις