Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Έτσι “χτυπούσαν” οι δύο κλέφτες που πιάστηκαν

Κρήτη: Έτσι “χτυπούσαν” οι δύο κλέφτες που πιάστηκαν
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ως “δύο πολύ σοβαροί κλέφτες” χαρακτηρίζονται από τις Αρχές οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν σήμερα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως ανέφερε στο ekriti αστυνομική πηγή, οι δύο άνδρες ηλικίας 41 και 39 ετών, κατηγορούνται ότι από τις αρχές Μαίου, σύστησαν συμμορία με σκοπό τη διάπραξη των κλοπών τις οποίες φέρονται να έκαναν με συνολική λεία, περίπου τις 70.000 ευρώ!

Έτσι “χτυπούσαν” στους στόχους τους

Δεν “χτυπούσαν” συχνά, αναφέρεται από την αστυνομία για τους δύο άνδρες ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο δρούσαν, ήταν ένας. Έσπαγαν τους ομφαλούς των κεντρικών εισόδων και στη συνέχεια δρούσαν ανενόχλητοι. Δεν έμπαιναν ούτε από την πίσω πόρτα ούτε τζάμια έσπαγαν, λένε στην Αστυνομία.

Ένα χαρακτηριστικό τους, ήταν επίσης το γεγονός ότι δεν άφηναν ποτέ ίχνη. Γι’ αυτό το λόγο, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου που έφτασε στα ίχνη τους, κατάφερε να το κάνει μετά από μια προσεκτική και εμπεριστατωμένη έρευνα. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, συλλογή υλικού από κάμερες αλλά και μαρτυρίες πολιτών έτσι ώστε οι Αρχές να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Οι δύο άνδρες, λένε οι ίδιες πληροφορίες, έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν και αύριο Τετάρτη, θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: ekriti

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις